Spiralryg indbinding

Spiralryg med indbinding eller ringbind? – tips til kursusmateriale

Skal du undervise på et kursus eller en konference, og skal du udarbejde fysisk undervisningsmateriale til dine kursister? Og mangler du idéer til, hvordan det skal præsenteres?
Hos Jensen Print har vi ofte sørget for tryk af hæfter, ringbind og mapper med spiralryg samt indbinding, når vores kunder har haft brug for undervisningsmateriale af høj kvalitet. Derfor er vi efterhånden også stødt på en del spørgsmål om print og indbinding af undervisningsmateriale. Vi deler et par af dem her.

Simpelt eller fint?

Når du skal layoute dit kursusmateriale, er det først og fremmest vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvordan det fysisk skal præsenteres.
Ønsker du for eksempel den enkle men effektive løsning i form af en spiralryg med indbinding? Eller må materialet gerne fremstå lidt mere eksklusivt i form af en dyrere kursusmappe med logo og tekst efter eget valg? Eller skal du tage skridtet videre og få printet dit materiale som paperback bog og for alvor signalere professionalisme overfor dine kursister?
Det kommer selvfølgelig helt an på omstændighederne. Uanset hvad, der egner sig bedst til netop dit kursus eller din konference, hjælper vi gerne med råd og vejledning hos Jensen Print.

Hvordan undgår jeg besvær med print og indbinding?

Når dit undervisningsmateriale er klar, skal det printes. Desværre har de mest lavpraktiske ting det til tider med at være mest de besværlige – og print er bestemt ingen undtagelse.
Hos Jensen Print sørger vi gerne for at trykke dine hæfter, ringbind og mapper med spiralryg og for efterfølgende indbinding. Og resultatet bliver altid flot og professionelt. Du behøver blot at uploade dit materiale som PDF, så klarer vi resten.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere, eller hvis du har spørgsmål.

Læs meget mere om print af kursusmateriale her:

Trykkeri & Print i København og på Frederiksberg

Print brochure | Print folder i dag | Hurtig levering I København

Tilbud på din tryksag