Engros- og detailvirksomhed

Har din virksomhed brug for at blive mere synlig, så de rigtige kunder får øje på dig og det, du kan tilbyde?

Så kontakt Jensen Print på Frederiksberg. Vi har som trykkeri 11 års erfaring print og kopi i forskellige former for præsentations- og markedsføringsmateriale.

Det kan være, at du er vinimportør og skal have lavet etiketter, keyhangers eller postkort med ugens tilbud til at lægge i kundens pose.

Måske har du har en specialbutik og har derfor brug for et varekatalog, et tilbudshæfte – eller en sjov kalender som gave til dine kunder.

Få et opkald

Det kan også være, du skal have lavet en jubilæums-bog → og har brug for både at få scannet gamle fotos og for at få bogen trykt i god kvalitet. Eller du har et gammel kopi af et hæfte du ønsker vi skal scanne ind og derefter printe…

Muligheder

Mulighederne er mange, og vi står klar til at hjælpe lige præcis din virksomhed med flyers, foldere, hæfter, kataloger, visitkort og meget andet i den allerbedste kvalitet til en billig pris.

For at finde lige præcis den print eller kopi løsning, der passer til din virksomhed og dit udtryk, tilbyder vi en professionel sparring med udgangspunkt i dine ideer. På den måde kan vi målrettet lave en pakke, der matcher lige præcis dit behov.
Både hvad angår udformninger størrelser og antal – og altid til en billig pris.

Har du brug for en grafiker til layout?

Skal du starte helt fra bunden, eller har du brug for f.eks. et nyt logo?

Vi arbejder tæt sammen med en erfaren grafiker med stor ekspertise, der kan hjælpe dig med enhver form for opsætning af de produkter, din virksomhed har behov for.

Vore ekstrene grafiker er Lene Spies og hun traffes på telefon 22302215 eller mail@lenespies.dk

Fortrolighed er en selvfølge

Fortrolighed i forhold til dit materiale er naturligvis en selvfølge på vores trykkeri!  Vi sørger for, at al overskydende materiale makuleres efter endt arbejde.

Vi sørger for at vores printer harddiske fra Konica Minolta bliver slettet, således at dit grafiske materiale ikke ligger tilbage.

Kontakt os

Jensen Tryk på Frederiksberg er det professionelle trykkeri når du vil præsentere din virksomhed på den bedst mulige måde. Altid til en billig pris!
Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud, der matcher dine behov.

Din tilfredshed  – vort bedste varemærke!

Klik her for uforpligtende tilbud

Trykkeri & Print i København og på Frederiksberg

Print brochure | Print folder i dag | Hurtig levering I København

Tilbud på din tryksag