Kursusvirksomhed

Kursusmateriale og kompendier printes professionelt

Når det kommer til præcis og hurtig levering af kursusmapper, undervisnings-materiale og andre tryksager til kursusvirksomheder, tør vi godt kalde os selv for specialister.

Lad os printe jeres kursusmateriale, kompendier, hæfter og andre produkter – enkelt og professionelt. I får frigivet fysisk tid og mental energi og jeres undervisere kan trygt koncentrere sig om forberedelsen, fordi de véd, at kursusmapperne altid er i orden.

Få et opkald

Det er vigtigt for os, at I som kursusvirksomhed oplever samarbejdet trygt og bekvemt! Vores naturlige lyst til at involvere os i jeres behov og forholde os til jeres tryksag, giver mulighed for unik sparring – hvis I ønsker det.

Med vores indgående erfaring med tryksager til undervisningsbrug på efteruddannelser og andre læringsrelaterede kurser, tør vi godt love I ikke vil fortryde.

Det eneste I skal gøre er at uploade de printklare pdf-filer med kursusmaterialet, så håndterer vi resten af processen. I bestiller kursusmapper i præcist det antal I har behov for – med layout I har valgt.

Hele processen  fra trykning, sætsortering med skilleark til isætning i kursusmapper – eller måske en spiralryg klares af os!

Vi følger jeres opgave helt dørs, idet vi en pakker kursusmaterialet omhyggeligt og leverer – enten direkte til jeres virksomhed eller på kursusstedet. I vælger.

I overlader print og samling af jeres undervisningsmateriale til os og bevarer jeres fokus på kerneydelsen; forberedelsen af de mundtlige oplæg, opgaver og øvelser etc.

Kort sagt; Slip for besværet og indgå et fast samarbejde vedrørende print af indhold til jeres kursusmapper.

Book tid print af kursusmateriale

Vi imødekommer gerne stramme deadlines og garanterer levering af jeres tryksag til aftalt tid.

Faste kursus-kunder fremsender eksempelvis deres kursusoversigt til os. Herved kan vi sammen og planlægge deadlines for fil-aflevering og derved sikre, at I får det printede materiale til tiden.

Derfor er det altid en god idé at kontakte os, straks I kender tidspunktet for, hvornår de pågældende kursusmapper skal anvendes.

På trods af jeres endelige printfiler, måske først ligger klar langt senere i forløbet, er det altid en kæmpe fordel, at vi kender jeres deadline tidligst muligt.

Det giver os de bedste betingelser for at imødekomme jeres behov, da vi booker jer ind og tilrettelægger produktion af de øvrige tryksager ud fra jeres deadline.

Slut med flere hektiske timer, hvor papirstop og udtørrede printerpatroner, sortering, hulning og hæftning, flytter fokus væk fra underviserollen og de øvrige arbejdsopgaver.

Jensen Print står klar og vi glæder os allerede til samarbejdet med dig som underviser og kursusvirksomhed.

Klik her for uforpligtende tilbud

Trykkeri & Print i København og på Frederiksberg

Print brochure | Print folder i dag | Hurtig levering I København

Tilbud på din tryksag