Freelancer

Tryksager til dig, der er Freelancer

Jensen Print tilbyder professionelt print i større og mindre oplag
Måske er du skuespiller, danser eller kunstmaler og ønsker større synlighed? Vi kan printe flyers, foldere  eller plakat print, der gør opmærksom på en lokal eller landsdækkende teaterturné, en danseforestilling eller din næste fernisering.

Måske har du brug for at kende størrelsen på visitkort så klik her.

Klik her for tilbud på din tryksag

Det kan også være, at du er coach, foredragsholder eller freelance-journalist, der har brug for undervisningsmateriale, brochurer, flyers eller visitkort, til at skabe opmærksomhed omkring dine kurser, undervisningstilbud eller foredrag?

Måske er du forfatter eller fotograf og har brug for et professionelt trykkeri til at trykke dine bøger?

Uanset, hvilken type tryksag du har brug for, så kontakt Jensen Print på Frederiksberg. Vi har som trykkeri flere års erfaring i forskellige former for præsentations- og markedsføringsmateriale.

Print skaber synlighed

Hvad enten, du er etableret eller nystartet freelancer eller iværksætter, er mulighederne mange, når det handler om at skabe mere synlighed omkring dig og dine særlige kompetencer og produkter.
Hos Jensen Print på Frederiksberg står vi klar til at hjælpe lige præcis dig med print af flyers, foldere, hæfter, kataloger, visitkort og meget andet – i den allerbedste kvalitet. Se vores referencer her

Print med afsæt i dine behov

I tæt samarbejde, tager vi afsæt i dine ideer, og sammen finder vi frem til lige præcis den løsning, der passer til din stil og din personlighed, når det gælder layout og din professionelle tryksag. Vi finder også frem til de udformninger, størrelser og antal, du har brug for.
Mulighederne er mange og vi har altid en pakke, der passer lige præcis til dit behov. Har du brug for en digital løsning, kan vi også tilbyde indscanning af dit materiale som uploades.

Vi arbejder desuden sammen med en professionel grafiker med mange års erfaring, så har du brug for et nyt grafisk udtryk, en speciel opsætning eller et nyt firmalogo, formidler vi gerne kontakten til et samarbejde.

Professionelt samarbejde om din tryksag

Når du afleverer dit materiale hos os, er du naturligvis sikret vores fortrolighed, og såfremt du ønsker det makulerer eller udleverer vi selvfølgelig dit overskydende materiale.
Jensen Print Frederiksberg, København er det professionelle printalternativ, når du vil præsentere dig og dine opgaver bedst muligt.

Ring til Lars H. Jensen på telefon 40 15 13 93 allerede i dag og få et uforpligtende tilbud, der matcher dine behov.

Klik her for tilbud på din tryksag

Vi glæder os til at printe din tryksag om det er: foldere, løsblade, posters, visitkort etc. Og de leveres i forskellig udformning, størrelse og antal som du ønsker det.

Trykkeri & Print i København og på Frederiksberg

Print brochure | Print folder i dag | Hurtig levering I København

Tilbud på din tryksag