Freelancer

Frelancer – indenfor alle brancher

Har du brug for at blive mere synlig?
Måske er du skuespiller, danser eller kunstmaler og har brug for en tryksag såsom: flyer, foldere, plakat print eller særlige effekter, der gør opmærksom på en større eller mindre teaterturné, en danseforestilling eller en fernisering.

Eller brug for at kende størrelsen på visitkort så klik her.

Klik her for tilbud på din tryksag

Det kan også være, at du er coach, foredragsholder eller freelance-journalist, der har brug for undervisningsmateriale, brochurer, flyers eller visitkort, der gør opmærksom på dine kurser, undervisningstilbud eller foredrag.

Måske er du forfatter eller fotograf og har brug for et professionelt trykkeri til at trykke dine bøger.

Uanset, hvad du har brug for, så kontakt Jensen Print på Frederiksberg. Vi har som trykkeri flere års erfaring i forskellige former for præsentations- og markedsføringsmateriale.

Print skaber synlighed

Hvad enten, du er etableret eller nystartet freelancer eller iværksætter, så er mulighederne mange, når det handler om at skabe mere synlighed omkring dig og dine særlige kompetencer og produkter.
Hos Jensen Print på Frederiksberg står vi klar til at hjælpe lige præcis dig med print af flyers, foldere, hæfter, kataloger, visitkort og meget andet – i den allerbedste kvalitet. Se vores referencer her

Print med afsæt i dine behov

I tæt samarbejde med dig, tager vi afsæt i dine ideer, og sammen finder vi frem til lige præcis den løsning, der passer til din stil og din personlighed, når det gælder layout og din professionelle tryksag. Vi finder også frem til de udformninger, størrelser og antal, du har brug for.
Mulighederne er mange og vi har altid en pakke, der passer lige præcis til dit behov. Har du brug for en digital løsning, kan vi også tilbyde indscanning af dit materiale og fremstiller gerne et USB stick som du kan tage med hjem. Som sagt er mulighederne mange – og selvfølgelig til en konkurrencedygtig pris.

Vi arbejder desuden sammen med en professionel grafiker med mange års erfaring, så hvis du f.eks. har brug for et nyt grafisk udtryk, en speciel opsætning eller et nyt firmalogo, formidler vi gerne kontakten til et samarbejde.

Professionelt samarbejde om din tryksag

Når du afleverer dit materiale hos os, er du naturligvis sikret vores fortrolighed, og såfremt du ønsker det makulerer eller udleverer vi selvfølgelig dit overskydende materiale.
Jensen Print Frederiksberg, København er det professionelle print alternativ, når du vil præsentere dig og dine opgaver bedst muligt – til konkurrencedygtig pris!
Ring til Lars H. Jensen på telefon 40 15 13 93 allerede i dag og få et uforpligtende tilbud, der matcher dine behov.

Klik her for tilbud på din tryksag

Vi glæder os til at printe din tryksag om det er: foldere, løsblade, posters, visitkort etc. Og de leveres i forskellig udformning, størrelse og antal som du ønsker det.

Trykkeri & Print i København og på Frederiksberg

Print brochure | Print folder i dag | Hurtig levering I København

Tilbud på din tryksag