Grafiker

Grafiker på udkig efter et trykkeri?

Så kontakt Jensen Print, København på Frederiksberg til din næste printopgave

Solid erfaring kombineret med det faktum, at vi er vilde med vores arbejde, betyder vi gør os umage med enhver tryksag. Du får print af højeste kvalitet med professionel efterbehandling – hver gang!

Få et opkald

Professionel print, løfter dit arbejde op, hvor det hører hjemme

Som grafiker er design og opsætning af marketingmateriale sikkert en del af dine arbejdsopgaver? Du gør dig umage og skaber lækkert layout for dine kunder.

Prikken over i’et er derfor, at dit professionelle arbejde følges til dørs af et trykkeri, der printer i en kvalitet som matcher og udtrykker dén kvalitet, du visuelt har designet.
[/two_third_last]

Professionelt samarbejde om din tryksag

Fordi samarbejdsglæde og personlig service er det vigtigste brændstof i vores virksomhed, kan du være sikker på, vi altid følger din printopgave til dørs, så dine deadlines overholdes. Vælger du Jensen Print som samarbejdspartner, får du et trykkeri, hvor kvalitet går frem for alt.

Vi samarbejder med grafikere, der illustrerer og layouter bøger – eksempelvis for selvudgivere. De henviser til os, hvis bogen skal printes som paperback i god kvalitet med flot finish. læs mere om print af bøger hér

Når du arbejder professionelt med grafiske opgaver, er du garanteret interesseret i dine kunder også bliver tilfredse med de fysiske produkter – altså tryksagen?

Vælger du et pålideligt trykkeri, der arbejder omhyggeligt og har øje for detaljen, giver du både dig selv og din kunde de bedste odds for at komme i mål med det bedste resultat.

Mulighederne er mange for et godt samarbejde mellem dig som professionel grafiker og os som professionelt trykkeri

Brug for et tilbud i dag? – så kontakt os hér

Print af print af flyers, foldere og brochurer og visitkort. Alle dine tryksager kan leveres i forskellige formater og antal – du vælger.

Fortrolighed om det materiale vi printer er en selvfølge. Vi tilbyder makulering, såfremt du ønsker – eller du kan få det overskydende materiale med.

Jensen Print, København – centralt på indre Frederiksberg – er dit professionelle alternativ, når du vil præsentere dig bedst muligt!
Ring til trykker Lars H. Jensen i dag og få et uforpligtende tilbud, der matcher dine behov.

Trykkeri & Print i København og på Frederiksberg

Print brochure | Print folder i dag | Hurtig levering I København

Tilbud på din tryksag