Åbningstider og afhentning

Få fingrene i din tryksag hurtigst muligt

Du er altid velkommen til at komme forbi og afhente dine tryksager direkte i Trykkeriet på vores yderst centrale beliggenhed på Frederiksbeg, København. Det giver dig samtidig mulighed for at klare betalingen. Udover bankoverførsel tilbyder vi også afregning med Dankort, Visa eller Master Card – ja eller helt regulære kontanter.

Hvordan finder du Jensen Print?

Jensen Print ligger på Tårnborgvej 9 – i hjertet af indre Frederiksberg – på en blind sidevej til Gammel Kongevej, som du finder mellem Restaurant Polly ‘Joe & The Juice’. Det vil sige at Tårnborgvej løber parallelt med HC Ørstedvej.

Indrømmet; første gang du skal finde Tårnborgvej 9, kan det godt føles lidt kringlet. Allerførst skal du køre helt ned for enden ad vejen. Her vil du se et A-skilt med vores logo, som fortæller du er på rette vej. Derefter fortsætter du med at køre eller gå videre – ned ad køreslisken. Vi ligger i niveau med parkeringspladsen – helt inde i hjørnet under halvtaget.

Jensen Print

Tårnborgvej 9
1901 Frederiksberg C, København
Telefon: 40 15 13 93
E-mail: info@jensenprint.dk

Rutevejledning

Din lokation:

Hvornår kan du afhente?

Mandag10:00 - 16:00
Tirsdag10:00 - 16:00
Onsdag10:00 - 16:00
Torsdag10:00 - 16:00
Fredag10:00 - 16:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Jensen Print

Tårnborgvej 9
1901 Frederiksberg C
Telefon: 40 15 13 93
E-mail: info@jensenprint.dk
Momsnummer: 55861455

Vi mener, at god service og høj kvalitet blandt andet kræver tid, koncentration og ikke mindst arbejdsro. Dette er den primære grund til, du som udgangspunkt har mulighed for at afhente din færdige tryksag og printopgave i tidsrummet mandag til fredag mellem klokken 10:00 og 16:00. Med mindre du laver en anden specifik aftale med os.

Når det er sagt, er vi bestemt fleksible! Du vil som regel altid kunne fange os på telefonen, som vi holder åbent på hverdage mellem klokken 8 og 18. Så har du andre behov til afhentning af dine tryksager, ring da og lad os finde en løsning, der fungerer for dig.

Det er generelt en god idé at give os et ring i forvejen. Det sker vi er nødt til at være væk fra trykkeriet i kortere tidsrum. Så for at sikre en god oplevelse også ved afhentning, kan det være en god ide at give os et ring i forvejen – det er altid kedeligt og et ‘no go’ at møde en lukket dør.

Du finder os her

Jensen Print
Tårnborgvej 9
1901 Frederiksberg C

Vi glæder os til du kommer forbi os og afhenter din tryksag!

Trykkeri & Print i København og på Frederiksberg

Print brochure | Print folder i dag | Hurtig levering I København

Tilbud på din tryksag