Tryk af manualer

Tryk af manualer – sådan laver du læservenlige manualer

Har du behov for at få lavet tryk af dine manualer, er vi gerne behjælpelige hos Jensen Print. Men hvordan sikrer du, at dine tryksager fremstår så præsentable og brugervenlige som muligt? Det kan du blive klogere på i dette indlæg.

Husk, at sideantallet skal kunne deles med 4

4 er det magiske tal, når du skal have trykt en manual eller andre former for hæfter. For hvis sideantallet ikke kan deles med 4, får du blanke sider i din manual – og det ser knap så professionelt ud.

Vælg et passende format

Hos Jensen Print kan du vælge mellem flere forskellige størrelser, når du får lavet tryk af dine manualer. A4 – svarende til 21 x 29,7 cm – er dog maksimumstørrelsen på tryk af manualer. De fleste af vores kunder vælger A5 – svarende til 14,8 x 21 cm. Til dels fordi den er mere håndterbar og derfor mere anvendelig som brugsanvisning, og til dels fordi den er den mest prisbillige løsning.
Glem i øvrigt ikke at lægge yderligere 3 mm til, hvis du har tekst og billeder, der går helt ud til kanten i din manual, da vi beskærer inden tryk – ellers risikerer du, at der går vigtig information tabt.

Vælg din foretrukne papirkvalitet

Du kan selv vælge papirkvalitet, når du får lavet tryksager hos Jensen Print. Vi anbefaler dog, at du vælger en lidt kraftigere papirkvalitet til omslaget, ligesom du med fordel kan vælge at få dine manualer lamineret eller kacheret, hvis du ønsker at sætte prikken over i’et med hensyn til finish.

Søg råd om tryk af manualer

Er du i tvivl, er det altid en god idé at søge råd og vejledning. Hos Jensen Print har vi mange års erfaring med tryk af manualer og andre tryksager, og derfor kan vi sikkerhed også hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Trykkeri & Print i København og på Frederiksberg

Print brochure | Print folder i dag | Hurtig levering I København

Tilbud på din tryksag