Indbinding af speciale

Indbinding af speciale – hvad skal man vælge?

I vores Trykkeri har vi masser af erfaring med indbinding af opgaver for studerende, og derfor er du selvfølgelig altid velkommen til at besøge os eller kontakte os, hvis du ønsker at få indbundet en større opgave – uanset om du er bachelor-, kandidat-, ph.d.-studerende eller noget helt fjerde. Men hvorfor egentlig vælge os, når du skal have indbundet din opgave? Vi giver dig 3 gode, grunde her.

Du er sikret indbinding af din opgave til tiden!

Som studerende kniber det ofte med tiden, og hvis du står på tærsklen til at skulle aflevere en større opgave, er der næppe noget mere irriterende end printere, der driller og layout, der ikke vil, som du vil. Hos Jensen Print anvender vi en af markedets bedste printere til tryksager, ligesom vi har masser af erfaring i branchen. Det sikrer, at du ikke behøver at frygte for printere, der går i baglås, når vi står for indbinding af din opgave.

Bestil print af opgave her

Du er sikret en høj kvalitet

Ligesom vi stræber efter at levere til tiden, er det ligeledes vores vision at levere kompromisløs kvalitet. Skal du aflevere en større opgave, har du med sikkerhed lagt mange timer i det endelige produkt, og opgavens fysiske rammer skal da naturligvis matche opgavens indhold. Hos Jensen Print kan du vælge mellem flere forskellige løsninger til indbinding af din opgave, ligesom du også kan fra- eller tilvælge laminering eller kachering. Uanset hvilken løsning du vælger, er du dog altid sikret en høj kvalitet, der får din opgave til at fremstå så præsentabel som muligt.

Du får rabat som studerende

Det er ikke kun tiden, det kniber med som studerende. For de fleste studerende er det også småt med pengene. Derfor tilbyder vi studierabat på CBS print på indbinding af din opgave hos Jensen Print. Dermed er du sikret høj kvalitet til tiden og til en rimelig pris, når du vælger os.

Ligger trykkeriet langt væk fra CBS?

Nej, vi ligger midt på Frederiksberg tæt på de fleste uddannelsesinstitutioner

Trykkeri & Print i København og på Frederiksberg

Print brochure | Print folder i dag | Hurtig levering I København

Tilbud på din tryksag