Print af hæfte – sådan sikrer du et professionelt resultat

Print af hæfte

I dag foregår en stor del af kommunikation og markedsføring på de digitale medier. Men det betyder ikke, at de analoge medier er et overflødigt fortidslevn. Tværtimod vælger mange virksomheder og organisationer stadig at få printet flyers, medlemsblade og produktkataloger i fysisk format for at nå ud til deres kunder og medlemmer.

læs mere om hæfter her

Hvis du ønsker at markedsføre din egen virksomhed, forening eller begivenhed med et hæfte eller en folder, er det vigtigt, at resultatet fremstår professionelt. Men hvordan sikrer du et stilrent og professionelt finish på dine hæfte tryk? Jensen Print giver dig en håndfuld nyttige råd.

Overvej formatet

Tryk og print kan være mange ting: Brochurer, foldere, hæfter, flyers og magasiner. Det er dog vigtigt, at du gør dig nogle tanker om det ønskede format på forhånd. En flyer kan for eksempel være god til at skabe opmærksomhed omkring en begivenhed, mens et magasin eller et medlemsblad med mere spalteplads kan skabe nærvær hos kunder eller medlemmer.

Gør dit design klar til print

Uanset om du samarbejder med en grafisk designer, eller om du selv står for den grafiske udformning, er det vigtigt at huske, at designet skal være egnet til tryk. Hvis der er flere sider i din tryksag, er det eksempelvis vigtigt, at sideantallet er deleligt med fire, hvis du vil undgå blanke sider. Desuden kan du med fordel overveje det ønskede format, når du designer. Det er for eksempel ikke ligegyldigt, om du ønsker at printe i A4 eller A5.

Få rådgivning

Hvis du er i tvivl om det rette format til din tryksag, eller hvis du har spørgsmål til print af hæfte, kan du altid henvende dig hos Jensen Print. Vi har mange års erfaring med print og tryk, og vi rådgiver dig gerne om den løsning, der egner sig til bedst til dit produkt.

Trykkeri & Print i København og på Frederiksberg

Print brochure | Print folder i dag | Hurtig levering I København

Tilbud på din tryksag