Plakattrykkeri – høj kvalitet – Jensenprint.dk

Plakattrykkeri – print af plakater til professionelle og private

Som plakattrykkeri tilbyder vi print og tryk af alle tryksager – og plakater er selvfølgelig ingen undtagelse. Men hvorfor egentlig vælge at få printet en plakat hos Jensen Print? Og hvordan får du printet dine helt egne plakater? Det kan du blive klogere på i dette indlæg.

Unik udsmykning af hjemmet

Er du træt af de samme serieproducerede plakater fra de store møbelhuse? Så kan du med fordel vælge at sende dine billeder til et plakattrykkeri som Jensen Print. Måske har du fotografier af dine børn, som du gerne vil have op at hænge, eller måske ønsker du at forevige et minde fra en særlig begivenhed. I så fald er det oplagt at få lavet et print som plakat, der kan pryde væggene i hjemmet.

Markedsføring af din virksomhed

Plakater er ikke kun for private. Er du forretningsdrivende kan du for eksempel vælge at markedsføre et udsalg, et særligt tilbud eller en begivenhed i din butik på en plakat. For selvom mange virksomheder primært benytter sig af digital markedsføring, vil en plakat i god kvalitet og med et flot design med sikkerhed også vække opsigt.

Sådan får du printet din plakat

Uanset hvad du skal have printet, er det hverken besværligt eller dyrt at få trykt det på en plakat. Hos Jensen Print har vi som professionelt plakattrykkeri masser af erfaring med print af plakater, og derfor er du altid sikret en hurtig levering og et flot finish på dine tryksager. Det eneste, du behøver at gøre, er at uploade en PDF og vælge antal, papirkvalitet og størrelse på plakaten – så klarer vi resten.
Jensen Print er dit plakattrykkeri – Klik her hvis du vil bestille plakater
Har du spørgsmål til print og tryk af plakater, er du altid velkommen til at kontakte os. Hos Jensen Print engagerer vi os i dine behov, og derfor hører vi gerne fra dig, hvis du ønsker råd og vejledning.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trykkeri & Print i København og på Frederiksberg

Print brochure | Print folder i dag | Hurtig levering I København

Tilbud på din tryksag