Flyers – print i høj kvalitet

Flyers print København

Tryk af flyers – 3 fordele ved flyers.

Hos Jensen Print kan du nemt og hurtigt få trykt dine egne flyers i høj kvalitet, og vi laver flyer print lige efter dit hoved. Men hvorfor egentlig bruge tid og kræfter på analog markedsføring, når man lige så godt kan udnytte de mange digitale platforme?

Vi giver dig 3 fordele ved fysiske flyers.

1. Flyers skaber nærvær

Ganske vist kan du nå en potentielt større målgruppe via de digitale medier. Til gengæld kan kunden nemt komme til at føle sig som blot endnu en i mængden af utallige andre. Derimod kommer du nærmere dine kunder ved at give dem en fysisk flyer i hånden. Flyers er desuden letlæselige og præsenterer dit budskab enkelt og visuelt fængende – og det er med til at skabe nærvær.

2. Flyers er nemme at producere

Af de mange marketing-værktøjer, der findes, er flyers et af de nemmeste af producere. De vil ofte have et enkelt design, der ikke kræver de store grafiske færdigheder af producere. Desuden er flyers hurtige at trykke, og dermed er der ikke langt fra idé til virkelighed.

3. Flyers er billige at producere

Flyers er billige at fremstille. Hos Jensen Print kan vi for eksempel trykke 1.000 flyers i A5-format til 700 kroner ekskl. moms. Ønsker du at kræse lidt for det visuelle, tilbyder vi også kachering, hjørnerunding og andre detaljer, der kan give dit flyer print det helt rette udtryk. Ønsker du et realistisk bud på pris, kan du prøve vores flyers prisberegner her.
Det er selvfølgelig vigtigt, at dine flyers fremstår professionelle. Hos Jensen Print går vi dog aldrig på kompromis med kvaliteten, og dine flyer print er derfor altid i de bedste hænder. Har du spørgsmål til tryk af flyers, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Trykkeri & Print i København og på Frederiksberg

Print brochure | Print folder i dag | Hurtig levering I København

Tilbud på din tryksag