Visitkort størrelse og format – standard format for visitkort

Visitkortet størrelse og mål

Standardstørrelsen på visitkort afhænger af, hvor i verden man befinder sig. I USA er de typiske formater eksempelvis 89 x 50 m eller 90 x 55 mm, mens de fleste europæiske trykkerier som regel trykker visitkort i 85 x 54 mm. Visitkort størrelse er altså ikke 100 % standardiseret, hvis man kigger på verdensplan, men der vil altså være nogle lokale mål, du kan bruge som skabelon.

Visitkort standard størrelse

Det er dog en fordel at vælge et visitkort med en størrelse, der svarer til et Dankort eller kreditkort. Betalingskort måler 85 x 54 mm – altså det samme som det europæiske standardformat – og derfor vælger de fleste også at få trykt deres kreditkort i denne størrelse. Bliver kortet større, vil der ikke være plads til det i en almindelig kortholder, og dermed er der større chance for, at det forputter sig et andet sted – langt væk fra modtagerens opmærksomhed.

Beregn pris på visitkort

Skal vi ringe dig op om en snak om din opgave?

Visitkort - vejledning til opsætning af dit visitkort
Her kan du finde informationer om hvordan du opsætter din printklare pdf-fil til visitkort

Valg af visitkort størrelse og design

Et visitkort kan give et godt førstehåndsindtryk på potentielle kunder og forretningsforbindelser – hvis det vel at mærke er professionelt udformet. Derfor sætter vi altid en ære i at producere visitkort af høj kvalitet hos Jensen Print.

Men hvad skal du egentligt overveje, inden du bestiller et visitkort? Hvilken størrelse skal kortet for eksempel have, og hvordan skal designet se ud, hvis det ikke bare skal ende i en tilfældig skraldespand? Læs med her, og bliv klogere på valg af visitkortets størrelse og design.

Visitkortets design

Når det kommer til design, har du lidt mere fri tøjler. Men derfor kan det dog godt betale sig at gøre nogle overvejelser om visitkortets visuelle udtryk, inden man sender et større antal kort i trykken.

Først og fremmest er det vigtigt, at du overvejer, hvilke informationer, der skal fremgå af kortet. Det er naturligvis en selvfølge, at oplysninger som navn/firmanavn og kontaktoplysninger er synlige og lette at se – og ikke mindst at de altid er 100 % up-to-date. Men du kan også overveje, om du ønsker at have et billede, et særligt farvebrug eller et budskab, der indrammer din virksomheds kernekompetencer eller identitet. Det vigtigste er dog, at designet er skarpt og professionelt, så du ikke mister troværdighed hos en potentiel kunde.

Se denne video for opsætning af printklar PDF fil i InDesign:

Bestilling af visitkort

Du er altid velkommen til at kontakte Jensen Print, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille et parti professionelle visitkort.

Trykkeri & Print i København og på Frederiksberg

Print brochure | Print folder i dag | Hurtig levering I København

Tilbud på din tryksag